ONLINE HYPNOSE OPLEIDINGEN

Online Hypnose Advanced Opleiding

 
   Start 
   meerdere keren per jaar
 

 


Certificaat bij succesvolle afronding


   Studielast
   +/- 2 uur pw

 
  HBO niveau
  (basis opleiding hypnose)

  E-learning, 1 live dagen +
  Proeve van bekwaamheid
  12 maanden toegang account

 
  Mogelijkheid tot
  uitbreiden div Masterclasses

 

IMPACT- ACADEMIE

Online opleiding Advanced Hypnotherapie

 

   Start meerdere keren per jaar

 

 

 

 

 

Certificaat bij succesvolle afronding

 

 

 

Studielast +/- 2 uur pw

 

 

HBO niveau
(basis hypnose opleiding vereist)

 

 

 

 E-learning, 1 live dag
 + Proeve van bekwaamheid
12 maanden toegang account

 

 

 

 

  Mogelijkheid tot uitbreiden
div Masterclasses

 

9,6 Reviewscore studentervaringen op Springest

✔ Geen verplichte lestijden

✔ Vrijheid in waar en wanneer studeren

Online Hypnose Advanced Opleiding

*Voor deze opleiding is een hypnose vooropleiding vereist.

Hoe jij na de Hypnose Advanced anderen kunt helpen na soms jarenlange therapie zonder resultaat.

Soms lukt het iemand maar niet om te veranderen, hoe graag diegene dat ook wil.
In deze opleiding leer je technieken om te achterhalen waar de bron van een probleem ligt. Waar de “gewone” hulpverlening stagneert, kun jij door middel van regressietherapie bij iemand de oorzaak van hun blokkade opsporen en verhelpen. Diepgewortelde belemmerende overtuigingen en idem gedragspatronen kun jij snel en mild ombuigen waardoor ze hun leven totaal kunnen transformeren.

Er zijn ontzettend veel mensen wiens leven wordt beheerst door pijn, iedere dag weer. Deze mensen zouden er een moord voor doen als ze geholpen konden worden op een veilige manier. Hun kwaliteit van leven zou er enorm op vooruit gaan als ze minder pijn zouden hebben. Met deze Hypnose Advanced Opleiding kun jij deze mensen hiermee helpen. Jij leert hen namelijk om zelf hun pijn te managen. Of je helpt ze er helemaal van af. Kun je je indenken hoe dankbaar deze mensen jou voor de rest van hun leven zijn?

Op naar The Next Level

Met de Hypnose Advanced Opleiding als aanvulling op de Basis Hypnose Opleiding ben je allround opgeleid. Hypnose wordt namelijk toegepast in vrijwel alle maatschappelijke gebieden zoals gezondheidszorg, onderwijs, sport, in het zakenleven, en nog veel meer.
De online Hypnose Advanced Opleiding is de enige Hypnotherapie opleiding in Nederland die je als compleet programma online kunt volgen. Geen ZOOMcursus, maar een volwaardige online opleiding met heldere instructievideo’s. Je leert alles over Hypnotherapie en hoe je anderen met een breed scala aan vraagstukken en problemen deskundig kunt helpen. Na deze opleiding kun jij al meteen aan de slag met transformerend werk als hypnotherapeut.

Wil je je verder professionaliseren binnen de Hypnotherapie? Dan is deze opleiding perfect voor jou.
Wat deze gevorderden opleiding je gaat brengen is dat je steeds meer zelfvertrouwen ervaart en daardoor complexere vraagstukken aandurft. En je ontdekt gaandeweg hoe je je eigen stijl van werken en routine ontwikkelt waardoor je steeds sneller het geleerde kunt toepassen. Je leert dus hoe je als hypnotherapeut effectiever kunt worden. Zo kom je sneller tot de kern, vaak al door een enkele vraag te stellen. Jouw cliënt kan zo die hulpbron vinden die het nodig heeft om oude belemmerende denkpatronen te kunnen veranderen naar nieuwe helpende patronen.
Je leert dus je eigen technieken te vinden die werken. Dat maakt dat je niet afhankelijk bent van scripts en documenten, maar dat je vrij bent om altijd en overal je werk te kunnen doen.
Na deze opleiding heb je ontdekt hoe je effectiever wordt in je communicatie zodat je alle problemen kunt oplossen. Maar ook hoe je daardoor ook je diensten beter kunt verkopen.

 

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is geschikt voor:

A

Coaches

A

Professionals in de zorg

A

Psychologen

A

Therapeuten

A

Trainers

A

Alternatieve zorgverleners

A

Fysiotherapeuten

A

Mensen die een carrière switch overwegen

A

Ondernemers die een praktijk hebben of willen starten en hypnose daarin willen inzetten

A

Afslankprofessionals/mensen met als werkgebied gewichtsbeheersing

A

Mensen die het willen gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling

De Opleiding Advanced Hypnose incl. specialisaties
€ 2.727,- vrijgesteld van BTW

Wat ga je ontdekken in de Hypnose Advanced Opleiding

Na de Advanced Hypnotherapie Opleiding

 • Heb je geleerd zo flexibel te zijn dat je altijd een positieve oplossing vindt, zowel bij jouw cliënt als bij jezelf
 • Kun je werken met krachtige directe hypnosetechnieken voor:
  • Stress management,
  • Sportverbetering,
  • Bedplassen
  • Slapeloosheid
  • Angst
  • Vergroten zelfvertrouwen
  • Focus en concentratie
  • Pijnbestrijding
  • Burnout
  • Werken met stressklachten
  • en veel meer….

Je kunt meteen aan de slag met alle nieuwe kennis die je opdoet. Het maakt vaak dat mensen als hypnotherapeut hun eigen praktijk gaan beginnen. In tegenstelling tot andere opleidingen krijg je alle lesstof hanteerbaar, stap voor stap in heldere video’s aangereikt en kun je het meteen veilig toepassen.

Studeren is leren wat je nog niet wist dat je nog niet wist

~ Daniel J. Boorstin ~

Maar dat is nog niet alles

Want om echt anderen verder te kunnen helpen met diepgaande veranderingen leer je ook:

 • Regressie therapie – om tot de kern te komen bij oude vastgeroeste problemen en ze in hun oorsprong te helen
 • Pijnmanagement 1.o – Je leert pijnreductie bij volwassenen met niet functionele pijn, chronische pijn, uitbehandelde pijn w.o. hoofdpijn, migraine, rugpijn, pijn bij kanker en andere soorten pijn
 • Pijnmanagement 2.o – met deze methode kun jij mensen van heftige chronische pijn afhelpen
 • Gestalt hypnotherapie – een krachtige methode om innerlijke rust en vergeving te vinden
 • Oplossen van angsten en fobieën – impactvolle tools om je cliënt in korte tijd hiervan te bevrijden
 • De Esdaile staat – je leert mensen in een diepe narcotische hypnose te brengen voor o.a. pijnbestrijding
 • Delentherapie – een heel effectieve methode om hardnekkige patronen te doorbreken en op te lossen.
 • Voice Dialog – een effectieve methode om in dialoog te komen met de innerlijke stemmen die toebehoren aan de innerlijke delen.

Na deze opleiding heb je meer zelfvertrouwen, meer structuur, en beschik je over een gereedschapskist vol krachtige tools om mee aan de slag te gaan. Het maakt dat je ontspannen anderen durft te helpen met de meest uiteenlopende problemen.
Je mag jezelf dan rekenen onder de beste hypnotherapeuten die er zijn. Het is natuurlijk wel van belang dat je blijft oefenen, en vooral veel toepassen in de praktijk. Hoe meer je oefent en doet, hoe beter je wordt.
Zo word jij een uitstekende hypnotherapeut.

Online begeleiding

Je krijgt gedurende de hele opleiding via mail en online op verschillende manieren voldoende begeleiding. Dit doen we door middel van heldere uitleg, herkenbare voorbeelden en aansprekende werkvormen. Er is een besloten Facebookgroep alleen voor cursisten waar je al je vragen kunt delen met ons én met de andere cursisten. Natuurlijk krijg je gedurende de opleiding ook opdrachten die je instuurt via de mail en waar je persoonlijke feedback op krijgt. Zo zorgen we er samen voor dat jij met plezier het programma doorloopt.

Drie verplichte live bijeenkomsten

Leren doe je het snelste door te doen! Daarom zijn er twee live bijeenkomsten waarin de nadruk ligt op oefenen, oefenen, oefenen. En natuurlijk kun je op deze dagen ook persoonlijk vragen stellen en je ervaringen uitwisselen met andere cursisten. Bij deze opleiding horen één live opleidingsdagen en één Proeve der Bekwaamheid. Tijdens deze dagen leer je face-to-face met de andere cursisten uit je groep hoe het voelt om hypnose te ondergaan, en hoe je het geleerde in de praktijk brengt. Heel praktisch dus en je leert je medecursisten kennen! Een ideale gelegenheid ook voor het vormgeven van jouw eigen intervisiegroep waarmee je nog meer kunt oefenen. De live dagen zijn verplicht voor het behalen van je certificaat.

Wat ga je krijgen in de opleiding Advanced Hypnotherapie

Leren waar en wanneer jij dat wilt

Leren waar en wanneer jij dat wilt
In twaalf modules verdeeld over twaalf weken leer je alles over Advanced Hypnotherapie. Je krijgt alle tools om succesvolle transformaties te kunnen realiseren voor en met jouw cliënt. Daarnaast leer je aan de hand van praktijkopdrachten. Bij de opleiding horen twee live dagen waarin je het geleerde in een gecontroleerde omgeving veilig gaat toepassen in de praktijk. Zo leer je wat hypnose doen en ondergaan in de praktijk kan betekenen!
Je studeert op het moment dat het jou uitkomt, want je leert online. Je zit geen hele dagen in een leslokaal, maar in een online omgeving wanneer het jou past.

 • 12 modulen + 3 masterclasses
 • 3 verplichte Live Praktijkdagen
 • Heldere instructievideo’s
 • Het Get It Done Werkboek bij iedere module zodat je de beste resultaten haalt
 • Intensieve online begeleiding door ervaren docenten
 • Mogelijkheid tot volgen van aanvullende losse Master Classes

Als je alle opdrachten voldoende hebt gemaakt en je de live bijeenkomsten hebt bijgewoond, dan krijg je een -geaccrediteerd- certificaat

Het certificaat

Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je het erkende en officiële Advanced Hypnotherapie Opleiding certificaat.
De eisen voor certificering zijn:

 • Het op tijd inleveren van de huiswerkopdrachten
 • Aanwezig zijn bij de Live dag(en)
 • Slagen voor het praktijkexamen
 • Minimaal 1 keer maand bijeenkomen in een intervisiegroep

Wanneer het voor komt dat je niet slaagt, dan kun je een herkansing krijgen in de volgende opleiding. Mocht je onverhoopt niet slagen dan wordt er direct een moment afgesproken voor de herkansing.

Impact -Academie staat garant voor kwaliteit en professionaliteit. Vandaar dat wij alleen certificeren aan de beste studenten. Dit betekent wel dat je dan daarna als hypnotherapeut aan de slag kan gaan.
Vanuit deze Advanced Hypnose Opleiding kun je doorstromen naar diverse aanvullende losse Master Classes die een waardevolle aanvulling kunnen zijn in jouw toolbox zodat je nog meer impactvol kunt werken:

Kies voor de Hypnose Advanced Opleiding en krijg al het bovenstaande voor een fantastische prijs!
Want heel eerlijk, dit is een hele reële prijs voor zo’n complete en kwalitatief goede opleiding! Bij andere opleidingsinstituten betaal je al snel het dubbele. Dus dit is een heel goede investering in misschien wel jouw nieuwe toekomst!

Jouw investering voor deze training

De investering voor deze opleiding is € 2727,- . Je kunt dit ook in 3 maandelijkse termijnen betalen. Hoe makkelijk is dat?

Of heb je interesse in onze andere Masterclasses zoals:

 • Hypnose Maagverkleining – het effect van een maagband, maar zonder operatie en bijbehorende risico’s
 • OPT (Oog Patronen Therapie) – Het slimmere broertje van EMDR. Help je cliënt snel met behulp van oogbewegingspatronen van trauma’s en angsten af.
 • Kinderhypnose – leer om kinderen te helpen met problemen als vage buikpijnklachten, bedplassen, misselijkheid, nagelbijten, angsten en nog veel meer…
 • Moeiteloos Afvallen – Alles mogen eten en toch afvallen. Het werkt echt!
 • Non-Smoker – Help mensen in slechts 1 sessie succesvol van het roken af. Zelfs de meest verstokte roker.

De Opleiding Advanced Hypnose incl. specialisaties
€ 2.727,- vrijgesteld van BTW

De Opleiding Advanced Hypnose incl. specialisaties
in 2 termijnen van € 1.438,50 vrijgeteld BTW

Studie informatie  

Studiebelasting

Naast de Live dagen, zijn er iedere week verplichte coachcalls en huiswerkopdrachten waar je ongeveer 2 uur per week aan kwijt bent. Het niveau van de opleiding is een MBO+/HBO werk-en denkniveau. 

Aanvang opleiding

De opleiding start meerdere keren per jaar  (zie header voor startdatum).

Doelstelling van de opleiding

Na deze opleiding ben jij in staat mensen met hypnotherapie te helpen en een praktijk te starten. Let wel, je kunt niet iedereen helpen! Met hypnose kun je veel, maar niet alles behandelen. Er is een aantal gebieden waar specialistische kennis voor nodig is, zoals onder andere: psychoses, schizofrenie, depressies, anorexia.

Inschrijven

Hoewel het een online opleiding is, werkt Online Hypnose Opleidingen niet met hele grote groepen. Zo waarborgen we dat iedereen voldoende begeleiding krijgt. Dus vol is vol. Daarom is het zaak om snel te reageren. Alleen dan kun je profiteren van deze unieke opleiding.

De Opleiding Advanced Hypnose incl. specialisaties
€ 2.727,- excl. BTW

De Opleiding Advanced Hypnose incl. specialisaties
in 2 termijnen van € 1.438,50 excl. BTW

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW. Op deze online opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Voor online producten geldt een herroepingsrecht van 14 dagen, zolang de opleiding nog niet is gestart.

Copyright 2021 – Online Hypnose Opleidingen – All Rights Reserved