TANJA NAB

 

 

 

 

 

TANJA NAB

Hai, ik ben Tanja Nab

Wat ik het allerliefste doe? Jou als coach of zorgprofessional leren hoe je anderen beter en sneller helpt met hypnose! Want Hypnotherapie is life-changing en maakt zowel jou als je cliënten blij!

Ruim twintig jaar ben ik zorgprofessional geweest in de psychiatrie en ambulante zorg en net als veel coaches en zorgwerkers heb ik zelf ook geworsteld met het gevoel van tekort schieten qua resultaten, waarde bieden, impact maken en het verschil maken. Ik was heel goed in het me dienstbaar opstellen, maar voelde als persoon een grote drempel om met mijn achtergrond voor mezelf te beginnen en iets heel anders te gaan doen. Wat als ik het niet kan?! Niet goed genoeg ben en faal? Uit angst stelde ik een eigen praktijk steeds uit.

Daardoor liet ik kansen liggen. Kansen die ik als persoon keihard nodig had! Om mijn waarde te vinden en te bepalen, om mijn eigen geld te verdienen en te doen waar ik echt gelukkig van word. En dat was en is Hypnose leren en er anderen mee helpen.

In 2005 schreef ik mij in bij de kvk als Slankinzicht. Met hypnotherapie hielp ik vele honderden vrouwen succesvol afvallen met mijn eigen bewezen methode: Moeiteloos Afvallen.  Vervolgens werd een tweede bedrijf geboren: MENSJ Gespecialiseerde Coaching. Voor MENSJ werk ik samen met de grootste ziekenhuizen en zorginstellingen. Hun medewerkers worden naar mij verwezen wanneer ze uitgevallen zijn of dreigen uit te vallen. De diversiteit aan vraagstukken is enorm, dat maakt het nog steeds boeiend. Daarbij maak ik actief deel uit van een professioneel Burnout team en een Covid team. Dat maakt dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen binnen de zorg.

Pas op 7 april 2019 startte ik mijn eigen opleidingsinstituut, de Impact Hypnose Academie. Ik ontwikkelde het bewezen en succesvolle Reality Transformation System – RTS. De sleutel naar een gelukkig leven. Binnen 3 maanden mijn eerste enthousiaste studenten, en velen volgden. Wauw!

Wat gaaf, cliënten weten mij over de hele wereld te vinden voor online hypnotherapie sessies! Want dat kan gewoon. Afstand of vervoer is voor mijn cliënt nu geen issue meer.

Nu komen cliënten vanzelf bij mij, meestal via van mond tot mond en weten mensen mij te vinden als dé expert op mijn vakgebied: hypnotherapeut, expert op het gebied van complexere vraagstukken en opleider voor coaches en zorgprofessionals. Dat gun ik jou ook, dat jij in jouw vakgebied de expert bent. waar mensen het liefst naar toe gaan met hun probleem. En die enthousiaste reacties krijgt als jij dat probleem voor hen hebt verholpen. Zodat jij lovende recensies krijgt en daardoor meer klanten.

Het is ineens zo snel gegaan voor mij. Soms geloof ik het gewoon nog steeds niet en moet ik me even in de arm knijpen om te weten dat het echt waar is.

Dus dat gun ik jou ook. Want ik weet dat het kan en dat het waar is. Ook jij kunt dit bereiken door te gaan werken met hypnose.

Zelf leerde ik de fijne kneepjes van het vak in de beste opleidingen en trainingen, ook al moest ik daarvoor soms de halve wereld over. Ik leerde van de besten zoals onder andere Richard Bandler en Tony Robbins, maar zeker ook van de vele gesprekken die ik voer met mijn 1:1 klanten en de Mastermind groepen waarin ik heel veel leer op businessgebied.

Haal je niet (meer) genoeg voldoening uit je werk? Bereik je niet de resultaten die je graag wilt?

Hypnose is hét grote geheim voor succesvol en snel anderen verder helpen. Waarmee je van wildvreemden klanten en fans maakt en als hypnoseprofessional de zichtbaarheid en expertstatus krijgt die je verdient. Met een constante stroom van klanten en meer inkomen als gevolg. Maar alleen als je het goed doet. Zonder de juiste vakkennis en begeleiding kun je veel schade aanrichten en loop je niet alleen veel kansen mis, maar kan het je goede naam ook schaden.

Misschien vraag je je af waarom ik hypnose expert ben geworden…
Mijn leven begon pas echt na mijn veertigste. Toen ik er na ruim twintig jaar werken in de psychiatrie en vervolgens in ambulante gezondheidszorg er tegen aan liep dat ik echt en voor altijd helemaal klaar was met het zorgsysteem. Mijn grote wens, om anderen écht vooruit te helpen werd in de zorg alleen maar meer de das om gedaan. Dit vanwege alle bureaucratie, werkdruk en het uithollen van de functie, met de client als slachtoffer. Dus ik stapte uit de zorg en begon voor mezelf. Iets totaal anders! Ik schoolde me om tot nagelstyliste,  begon een nagelsalon en kort daarna een opleidingscentrum voor nagelstyling. In korte tijd wist ik dit tot een succes te maken en ik dacht dat dit het helemaal was. Maar toen ging het plotseling allemaal mis…

Door acute gezondheidsproblemen moest ik per direct stoppen met ALLES! Mijn bedrijf, mijn opleidingscentrum, mijn droom, alles waar ik jarenlang met bloed zweet en tranen aan gewerkt had ging in één klap in rook op. En ik zakte in een diep zwart gat. Het heeft me een paar jaar gekost om dit te verwerken en er weer uit te krabbelen.

Achteraf gezien was dit de waardevolste les in mijn leven. Life is not happening to you but for you. Het heeft me gebracht waar ik nu ben. Sterker, zelfstandiger en gelukkiger dan ooit. Ik geloof dat je alleen zelfstandig en succesvol kunt zijn door te investeren in jezelf en in je dromen. Ongeacht je leeftijd. Ik gun iedereen een gelukkig bestaan en werk met zingeving. Daar zou ik jou ontzettend graag bij helpen.

Liefs, Tanja

 

RTS – Wat is dat dan?

Veel mensen zien er tegenop om naar een hulpverlener te gaan. Ze zijn bang de controle te verliezen als die beerput eenmaal open gaat. Of ze vinden het moeilijk hun persoonlijke zaken te delen of onder woorden te brengen. Of juist andersom, ze hebben al zo vaak hun verhaal gedaan dat ze dat niet nog wéér een keer willen.

 

Wat nou als dat niet hoeft?

Wat nou als je client niet terug hoeft te gaan naar een (traumatische) gebeurtenis met alle emotionele gevolgen van dien? Wat nou als een sessie heel krachtig en toch mild is en diegene na de sessie juist lichter en blij de deur uit gaat? Zich gewoon beter voelt in plaats van nog dagen van slag te zijn na een sessie?

Veel van mijn clienten zagen als een berg op tegen hun sessie omdat ze in de reguliere hulpverlening steeds maar moesten praten en terug gaan naar de traumatische oorzaak. Zo heb ik het zelf ooit ook geleerd. Met als gevolg dat een sessie voor mijzelf ook best zwaar was om te doen. Zeker als ik de volgende keer hoorde dat mijn client er nog dagen mee bezig was geweest. Dat moest toch anders kunnen?

 

Ik voelde de noodzaak om er iets mee te doen.

En zo ontwikkelde ik het Reality Transfomation System-RTS. Net zoals ik al eerder een succesvol systeem ontwikkelde om blijvend en moeiteloos af te vallen voelde ik dat ook dit me ging lukken. En dat klopte!

 

Het resultaat was nog beter dan verwacht!

RTS maakt dat de client niet terug hoeft te gaan naar de gewraakte oorzaak van een probleem. Sterker nog, het pakt meerdere problemen in één klap aan en verlost de client daarmee in slechts 1 sessie van de loodzware ballast die hij of zij al jaren mee sleept. Kun je je voorstellen hoe blij je cliënten daar van worden? RTS is in te zetten in bijna alle vraagstukken, ook de niet voor de hand liggende: Ik heb er mooie resultaten mee gehaald bij: angsten, trauma, verlies/rouw, eenzaamheid, burn-out, Covid, pijn, zelfvertrouwen, stress, Tourette, migraine, stoppen met roken en nog heel veel meer.

Inmiddels leren al mijn studenten dit systeem. Hun enthousiaste verhalen en ervaringen binnen de wekelijkse intervisie groepscalls maken dat het keer op keer bewijst hoe krachtig, snel en blijvend het effect is. Daarbij is RTS zo gevarieerd dat het nooit verveelt om mee te werken. Integendeel, het wordt juist steeds leuker! 

Mensen verbinden, connecten en kennis delen, dat doe ik het liefst

Tijdens mijn trainingen en sessies, in persoonlijke gesprekken en gewoon op straat als ik leuke mensen tegenkom met dezelfde passie als ik. Daarmee kon een community natuurlijk ook niet uitblijven. In Hypnose Werk)t) kun je connecten met andere leuke (startende) ambitieuze hypnose professionals. Kom er bij en meld je snel aan. Lets connect!

EXTRA WEETJES OVER MIJ, TANJA NAB

OPRICHTER VAN OHO – ONLINE HYPNOSE OPLEIDINGEN

Een nuchtere Fries

Jawel, dat ben ik. Ik vertel je open en eerlijk wat je moet horen, niet wat je wil horen. Ook al heeft hypnose een ietwat “zweverig” imago, zelf ben ik dat zeer zeker niet! Daarentegen krijg je er wel een gezonde dosis humor bij cadeau.

Waar mijn wiegje stond

Geboren in het prachtige stadje Sneek, Hier heb ik het grootste deel van mijn leven met heel veel plezier gewoond en ook gewerkt. Vele jaren heb ik gewerkt bij de GGZ, in de psychiatrie. Ook ben ik hier nog 10 jaar lang trouwambtenaar geweest. Neemt u aan tot uw wettige echtgenoot…

Ontspannen doe ik zo

Lezen doe ik graag en veel. Liefst boeken over (zelf) ontwikkeling verslind ik. De onderwerpen variëren, want er is altijd wel iets nieuws te leren. Mijn lievelingsboek aller tijden is Eenvoud in Overvloed van Sarah Ban Breathnach. Tijdloos mooi!

Alles waar ik in geloof, voor sta, mijn ideeën en overtuigingen komen samen in mijn logo, de Boom Des Levens. Ik zal hieronder proberen uit te leggen wat de betekenis is,

De takken van de boom zijn onderling met elkaar verbonden. Niet alleen zijn ze hiermee verbonden met elkaar, maar met het hele universum, omdat ook wij mensen allemaal met elkaar verbonden zijn. Want alles is één.
De takken symboliseren daarnaast het bewuste niveau waarop wij door het leven gaan. Deze takken reiken naar boven. Waar reiken ze naar? Naar het licht! Licht staat voor alle mogelijke vormen van vreugde, geluk en levensvervulling waarnaar wij allemaal zoeken. Licht is kracht. De kracht die we intuitie noemen. Maar bovenal, Licht is oneindig, en licht is overal. Licht is de wortel van ons geluk.

De wortels van de boom reiken naar ons diepste innerlijk, diep in ons onderbewustzijn, en verder,. Dieper dan we zelf kunnen bevatten soms. Daar liggen onze geheimen, maar ook onze krachten verborgen. Een universeel verleden, een universeel “weten”. Een enorme bron om uit te putten. Een bron aan kennis, een bron aan kracht, een bron aan inspiratie.

En daar, naast de stam, tussen de takken en de wortels in, bevinden zich de letters T N. Die staan niet voor Tanja Nab, zoals je misschien zou verwachten. Nee (maar een mooie “toevalligheid” is het wel), T N staat voor Tikoen Nefesj (van oorsprong vanuit de mystieke leer, de kabbala), wat betekent: “het helen van de ziel.” En dat is precies wat mij drijft, en waar ik in alles voor ga. Want: alles is één zoals eerder gezegd. Dus als ik één ziel kan helpen helen, heb ik (een stukje van) de wereld een beetje beter en lichter kunnen maken. Als een steentje die een kring maakt in het water, en zo zijn bereik steeds meer vergroot.

Op deze online opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Voor online producten geldt een herroepingsrecht van 14 dagen, zolang de opleiding nog niet is gestart.

Copyright 2021 – Online Hypnose Opleidingen – All Rights Reserved

 

Online Hypnose Opleidingen
Privacyverklaring
© Tanja Nab