ONLINE HYPNOSE OPLEIDINGEN

Online Masterclass

 

IMPACT- ACADEMIE

Online Masterclass

 

Online Masterclass Regressie

Praktische Informatie
Duur van deze Masterclass: 3 weken
Prijs € 397,- (excl. BTW)
Taal: Nederlands

Wat krijg je:

  • Heldere instructievideo’s
  • Praktisch werkboek
  • Certificaat (na succesvolle afronding)


Info

Regressie houdt in dat je teruggaat in de tijd naar een moment in het verleden. Dit kan kort geleden zijn, of lang geleden. Voor je onderbewuste maakt dat geen verschil. Je gaat terug naar de oorsprong van het probleem, het moment waarop het probleem of trauma ooit begonnen is. Met regressie kun je teruggaan naar dat moment, of dat nu vorige week was, vorig jaar of in een vorig leven.

Dankzij deze masterclass achterhaal je de oorzaak van een probleem om dit vervolgens op te lossen. Hoe lang het ook maar geleden is dat dit probleem ontstaan is.

Wat leer je
Soms is het noodzakelijk om terug te gaan naar het verleden, naar de bron van een probleem. Wanneer je met jouw cliënt een regressie gaat doen kunnen zich onverwachte situaties voordoen en zul jij ten alle tijden moeten weten hoe te handelen.

Na deze masterclass ben je in staat om zelfstandig regressie uit te voeren in je praktijk. Met de geleerde vaardigheden kun jij de problemen van je cliënt deskundig benaderen en oplossen als professioneel hulpverlener.

Vereisten
Om de masterclass Regressie te kunnen doen moet je een Hypnose Basis Opleiding hebben afgerond.
Als je al elders een masterclass of opleiding hebt gevolgd, is het besluit tot deelname aan deze masterclass ter beoordeling aan de Online Hypnose Opleidingen.

 

Voor wie is deze opleiding?

Deze training is geschikt voor iedereen die:

A

Minstens een Hypnose Basis Opleiding heeft gevolgd

A

Topresultaten wil behalen

A

Graag anderen verder wil helpen

1 module van 3 lessen
€ 397,- (excl. BTW)