ALLE BELANGRIJKE INFO VOOR JOUW OPLEIDING

Lees de gehele pagina goed door!

Welkom, welkom, welkom lieve jij! Wat supermooi dat we samen het hypnotherapie avontuur aangaan! Na deze opleiding ben jij er klaar voor om de wereld een stukje mooier te maken met hypnotherapie en kun je ook de meest ingewikkelde vraagstukken aan.

Op deze pagina vind je alle praktische informatie die je nodig hebt om van start te gaan.
Je ontvangt voor aanvang van je opleiding via de mail je inloggegevens en de benodigde info.
Het aanspreekpunt voor alles rondom de academie is mijn businessmanager Irene – support@onlinehypnoseopleidingen.nl. Dus voor vragen over inloggen, lessen die wel of niet open gaan, facturering etc kun je bij haar terecht.
Vragen over de lesinhoud kun je stellen in de app of mailen naar Tanja@onlinehypnoseopleidingen.nl

De lessen:

Iedere week opent er een nieuwe les. Deze kun je in je eigen tijd en tempo bekijken. De rest van de week kun je gebruiken om de lesstof te in de praktijk toe te passen in jouw omgeving. Wanneer je een drukke tijd hebt of door omstandigheden niet de les kunt bekijken dan opent de volgende les een week nadat je de vorige hebt geopend. Wie bij les 1 begint heeft in totaal 18 maanden de tijd om de opleiding af te ronden. Wie instapt in deel 2 heeft 9 maanden om de opleiding te voltooien.

Connecten:
Voorheen werkten we met een besloten facebookgroep. Dit keer stappen we over naar een whatsapp groep waar jullie binnenkort ingedeeld worden. Alle mededelingen en communicatie rondom de opleiding, livedagen en overige info worden hier gecommuniceerd. Dus niet via de mail aangezien de ervaring is dat deze niet altijd goed aankomt. Als je jezelf uitlogt uit de groep mis je dus belangrijke info!

Aangezien de meesten al in meerdere appgroepen zitten en om onnodig dataverkeer te voorkomen wil ik jullie oproepen om deze groep uitsluitend te gebruiken voor essentiële zaken rondom de opleiding. Wil je connecten voor onderling support en gezelligheid dan kun je daarvoor een andere appgroep aanmaken.

Livedagen:
Iedere eerste dinsdag van de maand is er een livedag. Deze kun je kosteloos bijwonen zolang je opleiding loopt en met uitzondering van de schoolvakanties. Aangezien we starten in januari is de eerste livedag op een andere datum, namelijk 17 januari. Voor deelname aan de livedagen is aanmelding verplicht.

Livedag – Vooraf aanmelden vereist!

Opgeven/aanmelden voor de livedag doe je door eerst zelf de app Socie te downloaden naar je mobiel. Je ontvangt voor aanvang van de opleiding van mij een email met daarin een uitnodiging voor de Impact Hypnose Academie groep binnen Socie. In deze mail staan de aanwijzingen wat je moet doen. Vanaf dat moment kun je voor ieder dagdeel aanmelden via de app.

De link naar de livedagen vind je hieronder:
Link Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/6902602417?pwd=Z1pCV1ZEaUZZbGhBVkZFaVBXdnkvdz09
Meeting ID: 690 260 2417
Wachtwoord: gezondheid

Of klik op de button

 

 

Inhoud Livedag:

Dagdeel 1 

10:00-13:00. Inloop vanaf 9:45
Verdieping, casuïstiek, vakkennis en oefenen.

Dagdeel 2

14:00 – 17:00. Inloop vanaf 13:45
Boost je business – een mastermindgroep Denk je nu dat een mastermindgroep voor jou niet interessant is? Of dat jij niets hebt om toe te voegen? Dan vergis je je. Probeer het eens gewoon. Wie weet raak je geïnspireerd.

Wat is een mastermindgroep?

De mastermindgroep is interessant als je als ondernemer de behoefte hebt aan input van andere ondernemers. Ondernemers die gewoon eens willen sparren over zaken waar ze tegenaan lopen en ideeën willen klankborden. Soms heb je vraagstukken die je graag eens aan iemand voor zou willen leggen die geen familie of bekende is. Of ben je even door je inspiratie of motivatie heen. Dan kan gerichte input van buitenaf heel inspirerend en motiverend werken.

Wanneer is een Mastermindgroep interessant?

  • Als je er alleen voor staat en vaak niemand hebt waarmee je op niveau kunt sparren
  • Als je al een tijdje tegen zaken aanloopt en er maar geen oplossing voor weet te vinden
  • Als je goedbedoelde adviezen van vrienden en familie eigenlijk niet toereikend zijn
  • Als je gewoon zeker weet dat je potentie hebt, maar dit nog niet hebt weten om te zetten in resultaat
  • Als je weet dat je meer te bieden hebt dan concurrenten die nu nog meer succes hebben dan ji
  • Als je mensen in dienst hebt, maar zelf het hardst werkt van iedereen
  • Als jaren hard werken, nog steeds niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd
  • Als je continu de neiging hebt om je vrije tijd op te geven voor je werk
  • Als je eigenlijk al te lang denkt: “Als dit lukt dan….”
  • Als je simpelweg wilt dat het ondernemen makkelijker gaat worden en vooral ook leuker