ALLE BELANGRIJKE INFO VOOR JOUW OPLEIDING

Lees de gehele pagina goed door!

Welkom, welkom, welkom lieve jij! Wat supermooi dat we samen het hypnotherapie avontuur aangaan! Na deze opleiding ben jij er klaar voor om de wereld een stukje mooier te maken met hypnotherapie en kun je ook de meest ingewikkelde vraagstukken aan.

Op deze pagina vind je alle praktische informatie die je nodig hebt om van start te gaan.
Je ontvangt voor aanvang van je opleiding via de mail je inloggegevens en de benodigde info.
Het aanspreekpunt voor alles rondom de academie is mijn businessmanager Irene – support@onlinehypnoseopleidingen.nl. Dus voor vragen over inloggen, lessen die wel of niet open gaan, facturering etc kun je bij haar terecht.
Vragen over de lesinhoud kun je stellen in de app of mailen naar Tanja@onlinehypnoseopleidingen.nl

De lessen:

Iedere week opent er een nieuwe les. Deze kun je in je eigen tijd en tempo bekijken. De rest van de week kun je gebruiken om de lesstof te in de praktijk toe te passen in jouw omgeving. Wanneer je een drukke tijd hebt of door omstandigheden niet de les kunt bekijken dan opent de volgende les een week nadat je de vorige hebt geopend. Je hebt in totaal 18 maanden de tijd om de opleiding af te ronden.

Masterclasses:
Bij je opleiding zitten de volgende masterclasses: Snelle Inducties, Boost Your Business, Ideomotorische Communicatie.

Wil je je kennis verder uitbreiden dan kun je de overige masterclasses aankopen. Kijk voor meer informatie op de site Masterclasses

Connecten:
Je komt samen met je medestudenten in een whatsapp groep. Alle mededelingen en communicatie rondom de opleiding, livedagen en overige info worden hier gecommuniceerd. Als je jezelf uitlogt uit de groep mis je dus belangrijke info!

Aangezien de meesten al in meerdere appgroepen zitten en om onnodig dataverkeer te voorkomen wil ik jullie oproepen om deze groep uitsluitend te gebruiken voor essentiële zaken rondom de opleiding. Wil je connecten voor onderling support en gezelligheid dan kun je daarvoor een andere appgroep aanmaken.

Livedagen:
Bij jullie opleiding horen Livedagen. Deze kun je kosteloos bijwonen zolang je opleiding loopt. Voor deelname aan de livedagen is aanmelding verplicht.

Livedag – Vooraf aanmelden vereist!

Download de app Socie op je mobiel. Opgeven/aanmelden voor de livedag kan uitsluitend via de app Socie. Deze app is ons aanwezigheids registratiesysteem en is bepalend voor je certificering. Je ontvangt voor aanvang van de opleiding een bericht met daarin een uitnodiging voor de Impact Hypnose Academie groep binnen Socie met de aanwijzingen wat je moet doen. Vanaf dat moment kun je je voor de Livedag aanmelden via de app.

Je kunt je ook direct aanmelden voor jouw groep via deze link

 

De link naar de livedagen vind je hieronder:
Link Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/6902602417?pwd=Z1pCV1ZEaUZZbGhBVkZFaVBXdnkvdz09
Meeting ID: 690 260 2417
Wachtwoord: gezondheid

 

Inhoud Livedag:

10:00-12:30. Inloop vanaf 9:45
Verdieping, casuïstiek, vakkennis en oefenen.

12:30 – 14:00. Lunchpauze

14:00 – 16:30. Vervolg verdieping, oefenen en Boost voor je Business