Waarom zou je in vredesnaam hypnose willen leren? Als coach zijnde doe je al heel mooi werk wat je heel veel voldoening geeft. Hypnose kan daar echt niks aan toevoegen, toch? Nee, jij weet wel beter. Als dat geheimzinnige gedoe met hypnose, en mensen die de controle kwijtraken. Niks voor jou. Er zijn meer dan genoeg voordelen om gewoon op de ambachtelijke manier te blijven coachen!

Top 10 redenen om vooral geen hypnose te leren:

  1. Het geeft rust, want je kunt gewoon op dezelfde vertrouwde manier blijven werken als anders. Het vasthouden aan de vertrouwde werkwijze geeft een gevoel van controle en zekerheid
  2. Geen last van al die mensen die je complimenten geven en je dankbaar zijn over hoe jij als enige hen wel hebt kunnen helpen.
  3. Je visitekaartjes, je logo, en je website kunnen hetzelfde blijven.
  4. Je hoeft niet steeds opnieuw aan mensen uit te leggen wat voor werk je eigenlijk doet omdat ze er alles over willen weten.
  5. Je cliënt heeft minder snel resultaat en heeft dus meer sessies nodig, dat is wel zo goed voor je inkomen.
  6. Het is een manier om bekendheid en zichtbaarheid uit de weg te gaan. Zo hoef je niet je podium te pakken en de afgunst van anderen het hoofd te bieden.
  7. Je familie en vrienden hoeven hun beeld van jou niet bij te stellen. Jouw imago blijft gelijk..
  8. Je kunt blijven knokken en op een moeizame en langzame manier je bedrijf van de grond krijgen.
  9. Alle feestjes en bijeenkomsten kun jij gewoon in de anonimiteit bezoeken zonder dat iedereen met je wil praten
  10. De schuld van onvoldoende bedrijfsgroei kun je bij iets of iemand anders blijven leggen en zelf slachtoffer blijven.

 

Mogelijk ben jij helemaal content met hoe je business en je leven er momenteel voorstaat. Dat is natuurlijk helemaal top.
Of ben je misschien toch nieuwsgierig geworden naar hypnose. Omdat je het steeds vaker voorbij ziet komen, of anderen er over hoort? Steeds meer bedrijven, instanties en coaches ontdekken de kracht van hypnose als aanvulling op hun werk.

Moraal van dit verhaal: het klinkt misschien gek maar mensen helpen met hypnose, biedt toch ook voordelen. Misschien is het spannend, maar dat maakt het juist zo interessant. Misschien ben je nieuwsgierig geworden of werken met hypnose iets voor jou kan zijn?

Doe ter preventie de test op www.onlinehypnoseopleidingen.nl om inzicht te krijgen of jij geschikt bent voor het beroep hypnosecoach. En heb je de behoefte om de uitslag door te spreken, neem dan vrijblijvend contact op.