Kun je mijn hoofd niet gewoon resetten? Hoe vaak ik deze vraag niet heb gekregen….

Herken jij dat ook, dat je gewoon rust in je hoofd wilt? Dat al die drukte in je hoofd enorm veel energie kost? Of dat je verstand de ene kant op wil en je gevoel de andere?
Veel van mijn lieve cliënten hadden de beste voornemens en ook wilskracht om af te vallen en gezonder te leven. Maar toch vonden ze zichzelf dan met snaaieten op de bank in plaats van dat ze gingen bewegen en gezond eten.
In dit soort gevallen zou een simpele reset wel handig zijn inderdaad.

Toveren
Hypnose is natuurlijk geen toverstafje roep ik vaak. Maar toch zou je wel kunnen stellen dat je met hypnose iemand kunt resetten. Je kunt het inderdaad vergelijken met een computer. Wat je met hypnose doet is niet de harde schijf leeghalen. Nee, je voert een update uit, waarbij je de opgeslagen bestanden opschoont en opnieuw indeelt. Zo krijg je meer ruimte (lees: rust) in je werkgeheugen waardoor je met veranderde inzichten en een frisse kijk op de materie, er weer helemaal tegenaan kunt.
Interessant vind je niet?

Jij kunt dit ook!
Weet je dat jij dit ook kunt leren? Jij kunt nu ook op de computer, dus online leren hoe je anderen kunt helpen door ze te resetten. In drie tot zes maanden leer je de complete basis van hypnose, en kun je zelfs je eigen praktijk starten als je dat zou willen. Want de opleiding is zeer compleet en leert je ook wat er nodig is om voor jezelf te beginnen.
Iets voor jou?

Kijk dan eens hier voor informatie of om je in te schrijven. De opleiding gaat binnenkort van start.