Wat een magische Livedagen hebben we weer gehad! Zowel de Online Basis als de Master studenten hebben hun eerste livedag er weer op zitten. Prachtige mensen die elk met hun eigen energie, bereidwilligheid en ervaring oefenden op elkaar en daarbij elkaar op een bijzonder positieve manier van feedback en inzichten voorzagen waardoor mooie leerervaringen konden gebeuren.

Respect
Iedereen voelde zich vrij om alle vragen te stellen, in het diepe te springen met de oefeningen, daarbij soms ook ongelooflijk vast te lopen in de wetenschap dat het veilig is en dat er respectvol met elkaar werd omgegaan.

Wat gebeurde er net?
En dan de verwondering als iemand zich realiseert: “Maar….. ik heb zojuist iemand in hypnose gebracht!!”
Die eerste keer is onvergetelijk, dat gevoel van verwondering en vaak ook euforie vergeet je niet gauw.

Fijne sfeer
Gelachen werd er ook deze dagen. En nieuwe contacten gelegd, afspraken gemaakt om samen te oefenen.En dat is wat het allemaal zo bijzonder maakt. Prachtige mensen op weg naar een nieuwe fase in hun leven. Sommigen gebruiken hypnose als toevoeging op hun bestaande werk, anderen om een carriereswitch te maken en voor zichzelf te beginnen.
Lijkt hypnose jou ook mooi om te leren? Je kunt je hier inschrijven.