Ben jij misschien mantelzorger. Of heb je een druk gezin, of een drukke baan? Of misschien zelfs wel al het genoemde? Dan weet je hoe het is om te worstelen met de tijd die je altijd te kort lijkt te komen, te jongleren met alle ballen die je in de lucht moet houden. Want tijd lijkt een vloeibaar en ongrijpbaar iets. Het glipt je tussen de vingers door en voor je het weet is het weg, weer een dag voorbij. Iedereen claimt jouw tijd, en voor jezelf blijft er maar zo weinig over.

Het gaat vaak niet om geld

Wist je dat voor veel mensen geld niet de reden is om niet aan een studie of opleiding te beginnen, maar gebrek aan tijd? Ze krijgen het gewoonweg niet voor elkaar om versterking voor het thuisfront te regelen om naar een opleiding te gaan iedere week of maand. Want ja, partner is ook druk, kinderen of ouders hebben hulp nodig, leunen op jou… En dat kan onrust veroorzaken vanbinnen. Je voelt het verlangen om jezelf te ontwikkelen, maar door omstandigheden kom je er maar steeds niet aan toe. Dat knaagt aan je.

Er is een ideale oplossing

Voor dit soort situaties is online studeren echt een uitkomst. Want je hoeft er de deur niet voor uit. Je hoeft ook niet op een bepaald tijdstip present te zijn.
Past het nu even niet, komt er iets tussendoor? Geen punt, dan doe je het als de rust in huis weer is weergekeerd. Zit je ziek thuis, enkel verstuikt, lichamelijke ongemakken, Virus opgelopen? Geen probleem, je kunt nog steeds de computer erbij pakken en aan de studie.
En ook tijdens je vakantie hoef je geen achterstand op te lopen. Zolang er wifi is kun je studeren. En wifi is tegenwoordig echt overal gratis verkrijgbaar. Dus jij kunt studeren in de zon, in de sneeuw, op je computer, tablet of mobiel. Dat maakt het toegankelijk voor echt iedereen,

Is de kwaliteit van een online opleiding dan wel hetzelfde als van een fysieke opleiding?

Een online opleiding doet niet onder voor een fysieke opleiding. De lesstof is van dezelfde kwaliteit. Dus de inhoud is uitstekend.
Maar het heeft juist voordelen om het online aangeboden te krijgen. Je kunt alle stof namelijk in alle rust in je opnemen. Begrijp je het zo snel niet, of kon je de informatie in de gauwigheid niet noteren? Dan spoel je de video weer terug om het te herhalen. Ben je het alweer vergeten waar het over ging? Dan bekijk je de video en het bijbehorende materiaal opnieuw. En dat alles kun je net zo vaak doen als je wilt.
Al met al is het veel relaxter dan op de ouderwetse manier studeren. Je komt niet gehaast binnen in een ruimte vol onbekenden, hoeft niet te stressen in de auto vanwege het verkeer, en de reistijd ben je ook niet kwijt.

Klinkt dat jou ook niet als muziek in de oren? Neem eens een kijkje in onze online academie. Je vindt er de leukste hypnose opleidingen.

Heeft deze informatie je aan het denken gezet of wil je misschien eens in een persoonlijk contact overleggen wat past bij jou? Laat het me weten en als je wilt neem ik contact met je op.

Liefs,

Tanja