ONLINE HYPNOSE OPLEIDINGEN

Betalen in termijnen

 

IMPACT- ACADEMIE

Betalen in termijnen

Je wilt een opleiding volgen bij de Online Hypnose Opleidingen en betalen in termijnen. Lees hier de voorwaarden:

Je kunt betalen in 2 termijnen voor de opleiding Hypnose Basis en Hypnose Advanced. Het jaarprogramma Hypnose Master kun je in 4 termijnen betalen. Op het totaalbedrag komt dan wel een opslag van € 150,- voor administratiekosten en debiteurenrisico. 

Wil je deelnemen aan een van de opleidingen, maar later in het jaar starten dan vragen wij voor de eerste termijn een aanbetaling van 25% van het totale bedrag  inclusief de genoemde opslag.

Waarschuwing: Het gebeurt nogal eens dat een cursist plotseling betalingsproblemen krijgt. Als jou dat gebeurt, dan zetten we de opleiding meteen stop, tot je weer betaalt. Maar … je bent wel een betalingsverplichting aangegaan. Te laat betalen betekent dat we je aanmelden bij ons incassokantoor. Blijven jouw betalingen vervolgens uit, dan brengen we incassokosten in rekening en in het uiterste geval volgt een deurwaarder.

De betalingsvoorwaarden staan genoemd in de algemene voorwaarden, te downloaden via deze link

Opleiding

Hypnose Basis

In 21 modules en 2 live dagen leer jij alles over basis hypnotherapie, van intake en impactvolle coachende gesprekken voeren tot en met een volledige therapeutische hypnose sessie. Ook leer je hoe je een serieuze business opzet.

Opleiding

 Hypnose Advanced

In 21 modules en 2 live dagen leer jij alles over geavanceerde hypnotherapie, van een volledige therapeutische hypnose sessie tot geavanceerde technieken om sneller tot de kern te komen en op een dieper level veranderingswerk te kunnen verrichten.

Opleiding

Hypnose Master

In 42 modules en 4 live dagen leer jij alles over hypnose en hypnotherapie, van intake tot en met geavanceerde hypnotherapie. Je leert door middel van geavanceerde technieken sneller en dieper tot de kern te komen om hele oude storende patronen van/voor je cliënt te doorbreken.

 

Online Hypnose Opleidingen
© Tanja Nab