ONTWIKKEL JEZELF TOT ENERGETISCH HYPNOSECOACH

EENMALIGE HYPNOSE ZOMEROPLEIDING SPECIAL EDITION

LEREN, ERVAREN, GROEIEN, VOELEN, VERBINDEN

9,6 Reviewscore studentervaringen op Springest

12 MAANDEN TOEGANG TOT LEEROMGEVING EN VIDEO COACHCALLS

REALITY TRANSFORMATION SYSTEM (RTS). EEN NIEUW ONTWIKKELD SYSTEEM VOOR BLIJVENDE POSITIEVE VERANDERING. EEN SLEUTEL NAAR GELUK

N

MET TEVREDENHEIDSGARANTIE

DATUM ZOMEROPLEIDING:
4 juli t/m 8 juli 2022

INFORMATIEBIJEENKOMST
28 JUNI OM 10.00 UUR

 

HYPNOSE ZOMEROPLEIDING SPECIAL EDITION

Neem voor meer informatie contact op met OHO via tel/app:
06-40081017 of e-mailadres:
info@onlinehypnoseopleidingen.nl

Hypnose leren en vakantie vieren tegelijk!

De OHO Zomeropleiding Special Edition kun je vergelijken met een hypnotische retraite. Je bevindt je in een prachtige omgeving waar je geweldige wandelingen kunt maken, je logeert in een sfeervol en heerlijk luxe verblijf en iedere maaltijd (door onze eigen ingevlogen meesterchef) is om je vingers bij af te likken. En naast al dit heerlijks word je in 5 dagen opgeleid tot (energetisch) hypnosecoach.

 

Wat kan ik verwachten?

In 5 dagen leer je alles om zelfstandig mensen te kunnen gaan helpen met hypnose.  Daarbij is naast de gebruikelijke onderwerpen ook ruimte voor vraagstukken waar jouw cliënten in deze tijd mee worstelen, zoals bijvoorbeeld HSP, overprikkeling, stress enz. Na deze week kun jij je eigen professionele hypnosepraktijk  gaan starten. Het programma is afwisselend en interactief. En er is genoeg ruimte om te genieten van de prachtige omgeving en alle luxe die de accomodatie biedt. 

 

Hoe groot is de groep?

We willen dat iedereen er het maximale uit kan halen. Daarom hebben we bewust gekozen voor een kleine groep. Het aantal deelnemers is maximaal 8. Dit is een unieke kans want deze opleiding vindt maar eenmalig plaats!

 

Er is een nieuwe stroming aan het ontstaan. De oude inzichten van wat  verstaan wordt onder professioneel werken worden wat roestig en zijn niet meer van deze tijd. Mensen zijn meer en meer op zoek naar verbinding, zingeving en spirit.

Daarom borrelde er in mij een plan om een totaal andere opleiding te ontwikkelen, een meer energetische hypnose opleiding. Eentje waarin niet alleen het “vak hypnotherapie” centraal staat gebaseerd op kennis en feiten, maar ook veel ruimte is voor aspecten als zintuigen, gevoeligheid, beleving, verbinding, ervaren.
Daarmee dus ook bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld HSP coaches/therapeuten.

In deze week ga je hypnose leren, maar ook ervaren, proeven, zien en beleven. Kortom al je zintuigen worden meegenomen. Je doet dit een kleine besloten groep met fijne mensen. De kans is groot dat er mooie verbindingen ontstaan en dat er vriendschappen voor het leven worden gemaakt.

Het brein, het lichaam, de ziel en de spirit worden op alle manieren gevoed zodat er magische momenten mogen ontstaan (bijvoorbeeld tijdens de speciale avondceremonie) en verbintenissen/vriendschappen voor het leven worden aangegaan. Je wilt dan ook zeker de speciale avondceremonie niet missen. Een avond van transformatie en verbinding waarin je een magische ervaring op gaat doen die je hele leven kan veranderen.

Rust, ruimte in alle opzichten.

Zo binnen zo buiten.

In de stilte hoor je de mooiste dingen

EEN KLEINE IMPRESSIE…

Voor verbinding met jezelf en de omgeving

Leren en genieten gaan heel goed samen

Als je even los bent van je drukke agenda en zorgeloos kunt genieten gaat leren zoveel makkelijker. Wij begrijpen dat als geen ander!

In de eerste week van juli verblijf je met een besloten kleine fijne groep, in een adembenemend mooie omgeving waar je heerlijk kunt wandelen of mediteren, in een luxe villa met sauna. Je wordt een week lang heerlijk in de watten gelegd met barista koffietjes en het heerlijkste eerlijke eten bereid door een bevlogen privechef. Een feest voor alle zintuigen dus!

De hele week word je daarom culinair heerlijk in de watten gelegd door Sjoerd Commandeur. Sjoerd organiseert luxe workations en heeft zijn eigen kookboek geschreven. Na onze zomerweek zul jij dit kookboek absoluut willen aanschaffen.

Speciaal voor deze zomeropleiding is hij onze gastheer. Zo kun jij heerlijk ontspannen genieten en je helemaal op je opleiding richten.

Maar er is meer!

Je krijgt veel meer dan slechts een super fijne en waardevolle week! Onze droom is dat jij ook met plezier en zelfvertrouwen aan de slag gaat met hypnose. En zo anderen gaat helpen hun leven mooier en beter te maken.
Speciaal voor jou hebben daarom we een fantastisch pakket samengesteld waarmee jij ook na de zomerweek het optimale uit je opleiding gaat halen.
Om zo goed en plezierig mogelijk te kunnen werken met hypnose is het belangrijk dat je ondersteuning krijgt en ervaring opdoet. Zo word je steeds professioneler en kun je blijven groeien en ontwikkelen.

Daarom hebben we een belachelijk goed pakket samengesteld. Een waanzinnige mix van specialistische extra’s en professionele intervisiecoaching waarvoor je wel gek zou moeten zijn als je dat zou laten lopen.

Wat zit er dan precies in dat pakket?

 

Jij krijgt maar liefst een jaar lang:

5% korting op de OHO Livedagen (waarde Livedag € 245,-). Je kunt net zo vaak een OHO Livedag bijwonen als je wenst.

Toegang tot al je lessen Hypnosecoach online in de besloten leeromgeving

5% korting op alle Masterclasses naar keuze. Door je te specialiseren groeit je expertstatus en daarmee je inkomen.

De mogelijkheid tot 1 keer per week deel blijven nemen aan 1 coachcall naar keuze (waarde €125,- per call). 

Vermelding van je naam en businessgegevens op onze website op een speciale pagina.* Dit vergroot je vindbaarheid en naamsbekendheid aanzienlijk.

5% korting op alle Kenniswebinars. Door regelmatige deskundigheidsbevordering blijf je bij in je vak en groeit je professionaliteit.

Dit hele pakket heeft een waarde van

€2550,-. 

Maar omdat het onze wens is zo veel mogelijk mensen succesvol te leren worden als hypnoseprofessional kun jij dit pakket voor een speciale Early Bird prijs aanschaffen.
Dit aanbod is maar een beperkte tijd geldig.
Als je nu boekt kun jij deelnemen voor:

Ken je dat gevoel, dat je iets hebt gekocht waar je superblij mee bent en dat je buren of vrienden het voor een fractie van de prijs hebben gekregen? Dat neemt toch een beetje de lol van je aankoop weg vind je niet?
Je wilt toch niet het risico lopen dat iemand anders het wel voor deze spotprijs krijgt en jij niet?

Schrijf je meteen in, boek je Hypnose Zomeropleiding Special Edition en bouw aan je toekomst!

Alleen voor snelle beslissers.
Er zijn een paar plekken, dus vol is echt vol.

Inschrijven t/m 1 juli 2022

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Op deze online opleiding zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Voor online producten geldt een herroepingsrecht van 14 dagen, zolang de opleiding nog niet is gestart.

Copyright 2022 – Online Hypnose Opleidingen – All Rights Reserved

 

Online Hypnose Opleidingen
Privacyverklaring
© Tanja Nab