Dagelijks verwerken we talloze prikkels die door ons onderbewustzijn geregistreerd en geanalyseerd worden. Daardoor ontwikkelen we al snel een bepaald gedrag of een gewoonte. Dit gedrag en deze gewoontes maken wie we zijn, ook de negatieve creaties. En als je daarvan af wil komen is soms hulp van buitenaf nodig. Hypnose is een manier om gedrag en gewoontes onder controle te krijgen of zelfs te kunnen veranderen. Met Hypnose zijn we zelfs in staat om dagelijkse fysieke en mentale ongemakken, die uit gewoontes voortvloeien weg te nemen.
Denk bijvoorbeeld aan angsten en fobieën, stress, chronische pijnen, slaapstoornissen, verslavingen, etc.

Je hebt vast al gelezen dat wij binnenkort een speciale opleidingsweek organiseren.
Een studieweek waarin Energetische hypnose centraal staat. Wist jij dat iedereen energie heeft en daarmee kan werken? Dit doen we geheel vanuit ons onderbewustzijn. In onze handen zit de meeste energie en daarom leggen we bij pijn automatisch onze hand daarop. Dit is een natuurlijke reactie. We hebben het idee dat we met onze handen de pijn die gevoeld wordt voor een deel kunnen wegnemen. Werken met energie werkt nu eenmaal zo.

Door veel ermee te oefenen word je steeds beter en kun je niet alleen de pijn die je zelf voelt verminderen, maar ben je ook in staat om andere ermee te helpen. Creëer energie in je eigen lichaam en straal deze uit naar de ander. Probeer met jouw energie de ander te bereiken en te helpen. Dit noemt men Energetische Hypnose.

Waarvoor kan Energetische hypnose nuttig zijn?
Deze vorm van hypnose kan heel breed gaan want veel lichamelijke klachten hebben een energetische oorzaak. Zoals je waarschijnlijk wel weet staan jouw meridianen in verbinding met je organen en elke blokkade zal dus het orgaan waarmee hij in verbinding staat negatief beïnvloeden.
Door Energetische hypnose zorg je ervoor dat het onderbewustzijn deze blokkade van binnenuit kan aanpakken. Tijdens de zomerweek leren we jou om de energie bewust te gebruiken, een geweldige manier om nog beter met jouw cliënten te werken. Je komt namelijk met energetische hypnose nog sneller tot de kern.

Energetische hypnose is anders dan normale hypnose.
Het is in wezen heel logisch. We bestaan allemaal uit energie en die energie beheers je al. Graag leren wij jou hoe je ermee kunt werken om andere te kunnen helpen. In deze zomerweek in de Belgische bossen legt Tanja op een eenvoudige manier uit wat energetische hypnose inhoudt en hoe het een positieve invloed kan hebben op het leven.

Je leert dat hypnose een doeltreffend en veilig hulpmiddel is om de innerlijke kracht te bewerken en in staat te zijn doelen na te streven. Energetische hypnose verrijkt de kennis die je nu al hebt. Ook als je nog geen praktijk hebt, maar er één wil starten.