“Mam waarom draag je hier van die wijde kleren?” Vroeg mijn dochter toen ze deze foto zag.
“Omdat ik me in die periode heel dik voelde.” antwoordde ik.

Ik voelde me altijd te dik
Ik keek nog eens goed naar de foto en verbaasde me over de enorme jas die ik daar aan had. Wel minstens drie maten te groot. Ik was in die tijd een kilootje of 55 en er was absoluut helemaal niets mis met mijn figuur. Sterker nog, ik zou er nu een moord voor doen om er weer zo uit te zien. Maar in mijn hoofd woog ik 155 kilo. En dat probeerde ik te verdoezelen met veel te grote kleding. Hoe ontzettend zonde. Wat ben ik veel tijd en energie kwijtgeraakt aan afvallen, en ruzie in mijn hoofd over eten. Zoveel mooie momenten heb ik gemist omdat ik in mijn hoofd met mijn figuur bezig was, en met hoe anderen over mij zouden denken.

Dieetvrij en gelukkig
Wat zou ik graag een gesprekje willen hebben met die onzekere jonge moeder van toen. Wat had ik haar graag een boodschap willen meegeven. Ik zou haar zeggen dat ze prachtig was. Dat ze het gaat redden en gaat geloven in zichzelf. Ik zou haar geruststellen dat er een tijd komt dat ze lekker in haar vel komt te zitten. En dat ze zich vrij zal gaan voelen omdat ze dieetvrij door het leven zal gaan. Voor altijd. Met hypnose zou ik haar helpen om haar te bevrijden van dat negatieve zelfbeeld om met groeiend zelfvertrouwen verder door het leven te gaan.
Had ik maar iemand gehad die mij dat toen had kunnen laten zien, wat zou me dat veel jaren gescheeld hebben van worstelen met mezelf. Maar ja, die was er toen niet.

Voor mijn gereedschapskist uit te breiden met hypnose heb ik inmiddels al zo ontelbaar veel prachtige vrouwen en ook mannen impactvol kunnen helpen. Met het Moeiteloos Afvallen programma in combinatie met hypnose werden mensen blijvend verlost van hun gehate kilo’s.

Maar niet alleen met overgewicht hielp en help ik mensen, inmiddels mag ik prachtige mannen en vrouwen helpen met een hele diversiteit aan problematiek.

De impact van hypnose werkt op vele vlakken, dat maakt dat het vak ook zo boeiend blijft en nooit verveelt.

Lijkt dat jou niet geweldig? Om de tools van hypnose ook aan jouw vaardigheden toe te voegen? En daarmee te ervaren dat je de ander op een diepgaand level verder vooruit helpt dan diegene ooit voor mogelijk had kunnen houden?

Werken met hypnose is het mooiste werk dat er is. Je zult het pas begrijpen als je het ervaart.

Niet het halve werk
In september starten er weer een aantal slimme professionals die niet kunnen wachten om met hypnose aan de slag te gaan. Zij kozen niet voor het halve werk, maar gingen meteen voor de Hypnose Master Opleiding. Ik verheug me erop dat er over een klein jaar nog meer enthousiaste mensen de wereld mooier en gelukkiger kunnen maken door hypnose toe te passen. Zij kunnen dan al mensen gaan helpen met hoogsensitiviteit, en nog heel veel meer.