De herfstvakantie staat voor de deur. De Corona heeft ons land nog steeds in zijn wurggreep. Werk en toekomst zijn voor velen onzeker.

Maar waarom wachten tot de toekomst je overkomt? Kom zelf in actie en benut de herfstvakantie door een thuisstudie te doen waar je werk met impact mee kunt doen. Een dynamisch beroep leren in slechts 12 weken. Ja je hoort het goed, 12 weken!
Speciaal daarvoor halen we voor één keertje ons paradepaardje nog eens van stal. 

Herinner je je deze nog?
Onze allereerste opleiding in de online academie: Moeiteloos Afvallen Met Gesprekshypnose.
De verkorte opleiding waarin je hypnosetherapie leert en tegelijkertijd een expertise, een specialisatie. Namelijk mensen blijvend van overgewicht afhelpen. En daarnaar is in deze Coronatijd die ook wel Obesitastijd genoemd wordt een regelrechte schreeuw om hulp vanuit de maatschappij. Dus over werk hoef jij dan niet in te zitten.

Anders dan andere afslankprogramma’s
Deze opleiding werd speciaal ontwikkeld vanwege de grote vraag ernaar, omdat dit programma als enige met name op lange termijn zo goed werkt. Zodra deze opleiding online kwam waren er meteen al een aantal enthousiaste cursisten die deze opleiding zijn gaan volgen. En nog steeds is het een bijzonder waardevolle en krachtige combi, hypnose en afvallen.
En daarom bieden we deze opleiding, die eigenlijk niet meer in ons aanbod staat, nog één keertje aan. Dit is dus je kans, laat deze niet lopen, want daarna verdwijnt de opleiding weer uit ons aanbod.

De opleiding start al snel, op 17 oktober. Zo benut jij de herfstvakantie optimaal.
Aanmelden kan vanaf vandaag!
Zien wij jou daar? 

Wil je meer weten? Of ben je enthousiast geworden en wil je je meteen aanmelden? Dat kan hier: Moeiteloos Afvallen Met Gesprekshypnose.