Wil je snel connectie maken met je cliënt?
Om (sneller) goede resultaten te kunnen behalen met je cliënt is het essentieel dat je cliënt zich verbonden voelt met jou.
Ik geef je in deze video tips en tools hoe je dat doet.

Bij veel mensen is het in hun bovenkamer net Schiphol. Er vliegt de hele dag van alles af en aan. Alhoewel het op Schiphol momenteel behoorlijk rustig is….
Maar je snapt vast wel wat ik bedoel. De hele dag maar denken en malen.
Meestal is het ons kritische brein dat ons de hele dag lastig valt. Maar weet je, dat kritische brein heeft meestal maar drie varianten:
1 “moeten”Je moet dit en dat…
2 “ja maar”
3 “goed en fout/slecht” En meestal is het niet goed…

Je zou het kritische brein kunnen bekijken als die twee mopperende oude baasjes in de muppetshow. Dus weet je, lach ze weg. Vertel ze op te hoepelen met hun gemopper, en probeer er met humor mee om te gaan. Zo kun je er namelijk afstand van nemen en simpelweg besluiten om er niet in mee te gaan.

Om mensen in hypnose te brengen gebruik ik soms een ademhalingstechniek. Deze techniek kun je ook zelf toepassen om tot rust te komen.  De ademhalingsoefening brengt je adem tot rust, waardoor je lichaam en je hoofd hierop reageren en ook tot rust komen.

Wat je doet is twee keer zo lang uitademen als je inademt.
Dus….adem in 4 tellen in….en in 8 tellen weer uit.
Herhaal dit: 4 tellen inademen…8 tellen uit….
Dit is een voorbeeld. Probeer maar even uit wat het  beste werkt voor jou, of de verhouding 3 in 6 uit wordt, of anders. Zolang de uitademing maar 2 x langer is dan de inademing.

Zennnn…

Agenda Online Hypnose Opleidingen

Donderdag 10 december 2020: Online Inloop Ochtend.

Agenda 2021:
21 januari Live Hypnose event (binnenkort meer info)
25 januari Start Hypnose Master Opleiding
25 januari Start Hypnose Basis Opleiding