Heb je al nagedacht over goede voornemens voor je bedrijf of voor jezelf?
Hier zijn een paar do’s en don’ts voor jou en je onderneming in het nieuwe jaar. Ik ben ook heel benieuwd of jij voor jezelf nog andere do’s en don’ts hebt vastgesteld voor 2021.
Wat zijn de jouwe?

2021

Inschrijven voor de Online Info Avond doe je HIER.

INSPIRATIE

Maak jij deze fout ook? Voor anderen denken? Voorspellen hoe anderen over jou of je dienst zullen denken? Jezelf in allerlei bochten wringen om je agenda op je cliënt aan te laten sluiten terwijl je er zelf mee in de planningsproblemen komt? Je prijs niet verhogen omdat je dan mogelijk te duur bent?
De grootste fout die ik maakte als startend zorgondernemer was om mezelf weg te cijferen voor anderen. Om uiteindelijk er vaak mee op de koffie te komen.
Want hoe reëel zijn jouw gedachten hierover echt? Bij winkels rekenen jouw cliënten ook zonder nadenken de prijs af die er gevraagd wordt. De arts gooit ook niet zijn/haar agenda voor hen om. En dat wordt heel normaal gevonden. Waarom jij dan wel?
Heb je naaste lief maar niet liever. Zorg beter voor jezelf zodat je betere zorg kunt leveren naar de ander.
Wat heeft dit inzicht je opgeleverd? Wil je het met me delen?

TIP

Wil je weten wat mijn meest gebruikte tool is?
Google KEEP! Gratis en echt superhandig om van alles en nog wat in bij te houden. Notities, checklists, afbeeldingen, visitekaartjes, alles wat je maar wilt. Je kunt ze labelen en/of een kleur geven en eventueel delen met anderen. Overal je aantekeningen bij de hand, zowel op je mobiel als je desktop. Probeer voor de aardigheid maar eens uit. Ik weet zeker dat je er net zo enthousiast van wordt als ik.