Wil jij voorkomen dat je dezelfde fouten maakt als ik toen ik net begon met mijn praktijk?
Toen ik van start ging was ik enthousiast helemaal bezig met het verwezenlijken van mijn droom. Een eigen praktijk en hopelijk veel cliënten die ik zou mogen helpen.
In mijn enthousiasme zag ik echter wel een paar essentiële dingen over het hoofd.
Bekijk de video en leer van mijn fouten.

Welke (beginners)fouten heb jij gemaakt? Deel het met me. En waar zou je meer over willen horen of leren? Laat het me weten zodat ik er misschien zelfs een blog/vlog over kan maken.

TIP
Iedereen reageert anders op hypnose. De ene persoon heeft meer met beelden en plaatjes, anderen meer met geluiden. Een app die ik graag gebruik is Tibetan bowls. In deze app zitten verschillende klankschalen.  Met deze gratis app hoef je geen klankschaal te kopen. Te gebruiken voor meditatie, maar dus ook bij hypnose. Door zachtjes een of twee keer een klankschaal te laten klinken verdiept de hypnose zich.
Zowel voor Apple gebruikers als Android.

Ik ben heel benieuwd of jij ook deze app gaat gebruiken en wat je ervaringen er mee zijn. Wil je het me laten weten?

Hier vind je de link naar de playstore.
En hier de link naar de appstore.

Quote

Wanneer na een incident vier mensen wordt gevraagd om een verslag te doen van het gebeurde krijg je vier totaal verschillende verhalen. En dat terwijl iedereen op hetzelfde moment naar hetzelfde heeft gekeken.
Dat komt omdat ons brein het naar onszelf toe vertaalt met de blik waardoor we de wereld in kijken. De bril hoe we de wereld waarnemen.
Twee vriendinnen gingen samen met hun partner op vakantie naar dezelfde camping in de zon. Ze stonden naast elkaar. De ene kwam terug en klaagde over te weinig zon, slechte plek etc. de ander had het fantastisch gehad en had volop genoten.
Wanneer je de neiging hebt je aandacht te richten op wat er ontbreekt, of wat er mis is of je misdaan wordt dan zul je dat ook zeker vinden. En meer. Andersom geldt hetzelfde. Richt je blik naar het positieve en ook dat zul je vinden en er meer van krijgen.

Met welke bril kijk jij? En bevalt die?