In Nederland hebben naar schatting zo’n 2 miljoen mensen migraine. Iedere dag hebben ongeveer 70.000 Nederlanders een migraineaanval. Je kunt je voorstellen dat zoiets een grote invloed heeft op iemands dagelijks functioneren.

Ik wil wedden dat ook jij vast wel iemand in jouw omgeving kent die kampt met al dan niet heftige migraineaanvallen.

Migraine heeft een enorme impact op het dagelijkse leven. Het maakt dat het hele leven beheerst wordt door angst en planning. Kan ik daar wel heen? Krijg ik dan rond die periode geen aanval? Is er een “vluchtweg” voor als het wel gebeurt? Hoe moet het met mijn werk?

Het is maar een hele kleine greep uit de vele dilemma’s waar iemand met migraine voor staat.

Maar dan nu het goede nieuws.
Migraine is heel erg goed te behandelen met hypnose!
In mijn praktijk heb ik al een heel aantal mensen heel fijn mogen afhelpen van hun migraine met hypnose. Meestal in maximaal 3 a vier sessies.

“Dat bestaat niet!” hoor ik je nu denken. En ik snap dat je dat denkt, maar het is toch echt zo.
“Hoe dan?” vraag je je nu misschien af? Tja, dat is een tikkeltje te veel om dat in een artikel uit te leggen. Daarvoor zul je de opleiding bij ons moeten volgen, want daarin leer je dat allemaal. In heldere stappen wordt alles uitgelegd zodat het te behappen is voor iedereen. Dus ook jij kunt dit leren.

Maar kortweg komt het erop neer dat het onderbewuste “brein” enorm krachtig is. En ook snel. En als je daar op de juiste wijze mee communiceert dan kun je iemand dus van zijn of haar hoofdpijn af helpen.
Zou jij daar niet blij van worden? Ik wel in ieder geval, en mijn (en straks jouw) cliënt natuurlijk ook.

Ik herhaal het nog maar eens: per dag hebben zo’n 70.000 mensen in Nederland een migraine aan val. Hoe mooi zou het zijn als jij hen gaat helpen. Je bent nodig! Denk je eens in wat dat betekent voor henzelf, hun gezin, hun geliefden. Die moeten iedere keer machteloos toekijken hoe hun moeder/vader/zoon/dochter gebukt gaat onder pijn en misselijkheid en soms dagen van de wereld is. Neem maar van mij aan, met deze doelgroep kun je gerust een hele praktijk vullen.

Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het ontzettend fijn voelt om te zien hoe iemand er week na week beter uit gaat zien en om de verhalen te horen over wat er allemaal ten positieve veranderd is. Het maakt mijn werkdag iedere dag weer boeiend. Ik kijk er iedere (werk)dag weer naar uit om te zien wat deze dag me zal brengen.

Begint er nu iets bij je te kriebelen? Krijg je er al helemaal zin in om hier je tanden in te gaan zetten? Heel mooi.

Onze opleidingen gaan 10 mei weer van start. Wees erbij en leer het mooiste beroep van de wereld.

Misschien wil je je eerst oriënteren? Dat kan.
Op 3 mei is er weer een open info avond. Een online avond bedoeld voor dialoog. Om kennis te maken, de academie van achter de schermen te kunnen bekijken, en vragen te stellen.
Je kunt je hier aanmelden.

Zien we jou dan?