“Ik was zo bang, ik dacht dat mijn laatste uur geslagen had.”
Ineengedoken en met een klein stemmetje zit ze aan de andere kant van mijn computerscherm. Want naar mij toe komen is geen optie. Het energielevel is zo laag dat een gesprek van een kwartier al te veel is. Na onze superkorte sessie heeft ze een rustpauze nodig van een uur of nog langer.
Praten is vermoeiend, lopen en fietsen gaan al helemaal niet en zelfs een koffiekopje optillen is al een hele opgave.

Deze vrouw is aan het herstellen van Covid. Zij was daarbij zo benauwd dat ze echt dacht dat haar laatste uur geslagen had. Het herstel valt haar zwaar tegen. Liefst zou ze weer gaan werken, haar collega’s versterken, maar het ziet er naar uit dat het nog heel lang gaat duren voor ze weer de oude is. Als ze ooit alweer de oude wordt.

Covid is nieuw, en Covid verandert ook steeds. En dat betekent dat je er geen standaard programma op los kunt laten
De ervaring leert dat herstel na Covid niet alleen lang duurt bij mensen met zware klachten. Ook mensen met milde klachten ondervinden een lange nasleep met allerlei uiteenlopende klachten.
Omdat ik deel uitmaak van een gespecialiseerd Covid team zie ik op dagelijkse basis post-Covid cliënten in mijn praktijk.
Ik hoor de indrukwekkende en vaak ook hartverscheurende verhalen op dagelijkse basis als onderdeel zijnde van een gespecialiseerd Covid team. In dit team werken verschillende disciplines samen om post-Covid patiënten te ondersteunen op weg naar hun herstel en terugkeer in hun werk.
De impact van Covid is enorm, zowel fysiek als mentaal. En er is dan ook gespecialiseerde nazorg nodig.

Er is een tsunami op komst van deze nieuwe soort cliënten. Ben jij daar gedegen op voorbereid?

Deze mensen hebben deskundige en gespecialiseerde hulp nodig bij hun herstel.
Het goede nieuws is dat hypnotherapie heel mooi en krachtig werkt. Het verzacht de klachten en bespoedigt het herstel. Hoe waardevol is dat! Niet alleen voor je cliënt zelf, maar ook voor de hele omgeving: het gezin, de dierbaren en ook hun collega’s.

Belangrijk nieuws als jij hen wilt helpen!

Wil jij mensen op een verantwoorde manier hulp bieden in hun herstel na Covid? Dan heb ik goed nieuws voor je! Want we starten een extra opleiding in juni, met daarin onze nieuwe module die wij als enige aanbieden:
Hypnotherapie Nazorg Covid-19

Deze module is uitsluitend te volgen binnen de Hypnose Basis Opleiding of de Hypnose Master Opleiding die beide op 14 juni van start gaan.
Je ontvangt daarmee bovendien het speciale certificaat: Gespecialiseerd Covid Nazorg Hypnotherapeut

Als jij nu beslist krijg je de Covid Module die in deze tijden van onschatbare waarde is er als bonus bij!
Post-Covid patiënten is een snel groeiende groep die jou hulp dringend nodig heeft. Jij kunt hen helpen hun leven sneller weer op de rit te krijgen.
Dus geef je meteen op.