Een groot deel van Nederland slaapt niet goed ‘s nachts, wist je dat? Zelfs bij kinderen komt het steeds vaker voor. De oorzaken zijn heel verschillend. Denk daarbij aan: angsten, stress, lichamelijke aandoeningen of voeding. Iemand die niet goed slaapt kan soms ten einde raad zijn en zijn of haar heil zoeken in allerlei oplossingen.

Sommigen zoeken het in de natuurlijke sfeer, anderen gebruiken slaapmedicatie. Maar wist je dat bij slaapproblemen hypnose echt fantastisch helpt?

Luister maar naar mijn podcast.
Ik vertel je alles over slaapproblemen, slaaphypnose en je krijgt ook nog toffe tips.

Als je zelf wel eens een periode niet goed hebt kunnen slapen dan weet je hoe vervelend dit is en hoeveel impact dit heeft op iemands leven. Wist je trouwens dat je in onze opleidingen leert om anderen te helpen met dit soort problemen? Om anderen dusdanig te helpen dat ze weer de grip op hun leven terugkrijgen?

Volg de OHO Podcasts via Spotify. Je kunt je hier abonneren en ons volgen.