“Je hoeft er niet in te geloven, het werkt toch wel.” Dat is wat ik heel vaak aan mijn klanten vertel over hypnose. En meestal krijg ik dan een verbaasde reactie en moet de ander lachen.
Want hetGA komt regelmatig voor dat iemand enigszins sceptisch bij mij in de stoel zit. Aan de ene kant willen ze namelijk heel graag dat het werkt, maar aan de andere kant geloven ze er vaak toch niet echt in. Geen wonder, want de meesten hebben al heel wat teleurstellingen moeten verwerken en heel veel geprobeerd zonder succes, dus dat helpt niet echt natuurlijk. En zeg nou zelf, het is toch ook niet te bevatten dat je in slechts 1 of 2 sessies van een probleem afkomt waar je al jarenlang mee worstelt?

Neem nou roken. Is het echt mogelijk om in slechts 1 sessie van dat gehate roken waar je al jaren verslaafd aan bent af te komen? Het antwoord is een volmondig ja!
Andere methoden werken soms ook best aardig, alleen heeft je cliënt dan negen van de tien keer te maken met vervelende afkickverschijnselen. Chagrijnig, onrustig of zelfs ronduit depressief.
“Ga alsjeblieft weer roken”, roept de omgeving dan. En dat doen ze dus dan maar. Tot de dood er op volgt.

Met hypnose niets van dat al. Slechts 1 sessie, geen ontwenningsverschijnselen, geen trek in een sigaret, zelfs niet als anderen wel roken, appeltje eitje dus. En fijn voor de familie ook. Zij hoeven zich niet meer te ergen, zorgen te maken, mee te roken, de doorgerookte kamer te witten en de gordijnen vaker te wassen.
Heb ik het nog niet eens over de positieve impact die het stoppen met roken heeft op hun gezondheid. Denk je eens in wat een voordelen dat kan hebben voor jouw cliënt. Ik heb ze eens even voor je op een rijtje gezet zoals je op de afbeelding zo mooi kunt zien.

Wil jij nu ook anderen helpen voorgoed te stoppen met roken? Een goed gevoel krijgen van je werk en er ook nog een inkomen mee genereren? Waar wacht je nog op?

In slecht 1 enkele sessie kan dit al verholpen worden. Hoe je dat doet? Dat leer je in onze masterclass Non-Smoker.
Speciale aanbieding! Klik hier wanneer je deze masterclass in combinatie met “In 9 dagen Hypnotiseren leren” wilt aanschaffen”