“Online? Nee, da’s niks voor mij. Ik ben een mensenmens. Ik krijg er juist een goed gevoel van om contact met mensen te hebben.”

Het beeld dat veel mensen van online hebben is dat het onpersoonlijk is en dat je eenzaam achter je scherm zit.

Wat zou ik graag willen dat je eens even mee kon gluren bij ons in een groepscall. Dan zou je namelijk de glinsterogen zien van de deelnemers die wekelijks contact hebben met elkaar en inmiddels een hechte groep aan het worden zijn. Je zou hun enthousiaste uitspraken horen over hoe interessant en leuk het is om met casuïstiek te werken. En hun verbaasde gezichten zien als ze tot de ontdekking komen dat hypnose oefenen met en op elkaar heel goed online kan!

Eigenlijk is online bij ons niet helemaal online. Het is een natuurlijke mix van fysiek en online. De lesstof is online, de coachcalls maken het meer persoonlijk en menselijk en de regelmatige Livedagen maken het geheel compleet vanwege het fysieke contact. Hoe leuk is het om elkaar eindelijk in den lijve te treffen na een hele periode van samen oefenen en contacten. Dat maakt dat het contact eigenlijk meteen al heel soepel verloopt. Op de livedagen wordt altijd veel gelachen. Iedereen komt verwachtingsvol binnen, soms een beetje zenuwachtig. Want ja, hypnose blijft toch spannend. Maar dan, na de eerste oefensessie is de spanning er af en verschijnen de sterretjes in de ogen. Al het geleerde wordt in de praktijk toegepast en dat is het allerleukste om te doen.

Iedereen werkt prachtig samen, mens en mens. Ideaal voor mensenmensen dus. 🙂

Kortom, als mensenmens heb je bij ons juist meer en impactvoller contact dan bij menig andere opleiding.